ADMINISTRATION AF VIRKSOMHEDER

Inca Management tilbyder flere forskellige indgangsvinkler til administration af virksomheden.

Inden vi forslår en løsning, sætter vi os grundigt ind i de væsentlige behov for virksomheden. Uden denne viden vil det være svært at få et optimalt overblik. Der kan i visse situationer være så store udfordringer, at vi må have adgang til virksomheden som administrator, før vi kan lave en handlingsplan.

 

Bestyrelsesformand
I tilfælde af at virksomheden er kommet ud af kurs eller står overfor nye vækstplaner, tilbyder Inca Management at stille sig til rådighed som bestyrelsesformand. På den måde kan vi være med til at samle virksomhedens ledelse mod et fælles mål, og hjælpe samt rådgive den daglige ledelse til at komme sikkert i havn.

 

Administrator
Som administrator i virksomheden, er Inca Management aktiv i den daglige ledelse. Vi bruger al vores erfaring, vores kæmpe netværk og vores kompetencer for både salg og markedsføring, for at få rettet virksomheden op og til at blive en sund og velsmurt forretning.

 

Fast rådgiver
Som fast rådgiver, vil Inca Management være en del af bestyrelsen med et godt og grundigt kendskab til virksomheden. På den måde kan vi løbende rådgive og sparre med virksomhedens bestyrelse, samt den daglige ledelse om hvor der bør sættes ind.

Vi er dygtige forretningsfolk der sætter en ære i at hjælpe andre til succes. Vi har selv gået vejen, og vil gerne vise dig den. Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan hjælpe til med at skabe vækst og øget omsætning hvor bundlinien følger med

Ydelser

Andet

Sociale Medier

Inca Koncernen
Messingvej 36 A
DK-8940 Randers SV
CVR DK 37845574

E-mail: inca@inca.dk
Tel: +45 39 39 17 20

© 2019 Inca.dk