IVÆRKSÆTTER

Hvad skal der til for at blive iværksætter

Livet som selvstændig adskiller sig voldsomt fra en tilværelse som lønmodtager.  Som selvstændig skal man arbejde hårdt og længe, og der er ikke megen tid til lange ferier og fridage i de første mange år. Derfor skal en iværksætter have en stærk psyke og et relativt lyst sind, være meget målrettet, udholdende, have stor grad af selvdisciplin og en stærk vilje. Men iværksætterens familie skal også kunne holde til at familielivet ikke er som de fleste andres. Der skal ydes store afsavn, når mor eller far ”altid” arbejde og når det ind imellem måske kniber med at have penge nok til privatforbrug i den periode, hvor virksomheden bygges op.

Du har allerede det væsentligste aktiv – nemlig dig selv og din arbejdskraft. Mulighederne for opstart er mange, og der findes mange eksempler på iværksættere der er startet op med få midler og alligevel formået at opbygge et stort firma. Dit drive og din passion er altafgørende for, at din virksomhed bliver en succes. Det er vigtigt at have for øje, at det selvstændige erhverv kræver 100% engagement, forberedelse og et koncept som adskiller sig fra “de andre”.

Inca Business er også blevet grundlagt under disse forudsætninger og er i dag et stabilt firma, med mange faste kunder.

Har du mod på at kaste dig ud i et spændende og tidskrævende eventyr? Inca står altid klar med hjælp og rådgivning til at få din virksomhed op at køre.

Ydelser

Andet

Sociale Medier

Inca Koncernen
Messingvej 36A
DK-8940 Randers SV
CVR DK 37845574

E-mail: inca@inca.dk
Tlf.: +45 29 17 92 80

© 2019 Inca.dk